Welkom

Het Oosterhouts Filmcafé is een kleinschalige bioscoop met 82 stoelen en een café in de binnenstad van Oosterhout. Wij zijn zes dagen in de week geopend voor film en meer.

Het café
Ook als u geen film bezoekt, bent u van harte welkom in ons café met terras. Wij zijn dagelijks geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.
Naast het reguliere assortiment serveren wij speciaal bier, biologische wijn en Oosterhoutse producten zoals het Bourgogne Kruis bier en “het Oosterhoutertje” een heerlijk gebakje.
Tevens bieden wij u een creatieve werkplek met gratis Wifi.

Bioscoop
Het Oosterhouts Filmcafé is geen premièretheater. Dit houdt in, dat films gemiddeld zes weken na hun landelijke releasedatum worden vertoond.
Op woensdagmiddag en in het weekend vertonen we kinderfilms. Vaak zijn dit wel premièrefilms.

Kinderfeestjes, presentaties en evenementen
Voor een leuk en onderscheidend kinderfeestje kunt u bij ons terecht. Zowel de filmzaal als het café lenen zich uitstekend voor diverse evenementen zoals congressen, recepties, product- en bedrijfspresentaties, verjaardagen, borrels en filmvoorstellingen voor een besloten publiek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar “Zaalhuur”.

Vacature: Service medewerk(st)er

Het Oosterhouts Filmcafé is op zoek naar service medewerk(st)ers.

Wat vragen wij?

  • Klantvriendelijke instelling
  • Goede sociale vaardigheden
  • Flexibele instelling qua werkzaamheden en werktijden
  • Horeca ervaring  niet noodzakelijk

Wat bieden wij?                  

  • 0-uren contract conform bioscoop cao
  • Afwisselende baan in een klein en gezellig team

Werkzaamheden bestaan o.a. uit :

  • ontvangst bioscoopgasten
  • bar, terras en kassa bediening
  • licht huishoudelijke werkzaamheden

Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@oosterhoutsfilmcafe.nl voor 24-9-2017 t.a.v. Margôt Thijssen en Mary Ann Yperlaan. Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken op 0162-722820.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

*** Vanaf 15 september Dunkirk ***

Van regisseur Christopher Nolan (Interstellar, Inception, The Dark Knight - trilogie) komt de actie-thriller Dunkirk.   Dunkirk opent met honderduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Speciale actie tijdens Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek

Op vertoon van uw toegangskaart van de Biënnale krijgt u bij ons tussen 16 september en 22 oktober bij uw koffie of thee een gratis Biënnale gebakje.

Evenementen:


24 september Smaakmakers

Tussen 14.00 en 17.00 uur gratis video's and live vlogs van Smaakmakers, een project van jonge Oosterhouters, te zien in de zaal.

Smaakmkers is een project in de opdracht van gemeente Oosterhout dat wordt uitgevoerd door h19, BOCK, en het Jongerenwerk van Surplus.

zaterdag 28 oktober Cultuurnacht

Koop hier alvast uw kaartje.

Filmcafépas

Met de Filmcafépas krijg je gedurende één jaar €2,00 korting op de reguliere ticketprijs van €9,50, bij evenementen € 1,00 korting en een gratis kopje koffie of thee voor aanvang van de film.

BOVENDIEN krijgt u een vrijkaart voor het jaarlijkse Filmpasevenement . We draaien dan een mooie film, serveren een hapje en een drankje en gaan in gesprek met elkaar over de programmering en de toekomstplannen van het Filmcafé.

 

zo. 24 september - 11:00 uur

Cézanne et moi, Lazy sunday

Bekijk de trailer op YouTube
Bekijk de trailer op YouTube

De schilder Paul Cézanne en de schrijver Emile Zola zijn beste vrienden sinds hun kinderjaren. Ze delen alles: hun dromen, twijfels en liefdes. Paul was rijk en Emile arm, maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid. Terwijl Paul nog altijd op een doorbraak wacht, heeft Emile alles: roem, geld en de perfecte vrouw, de grote liefde van Paul.

(Een normaal kaartje kun je ook kopen.)

Regie: Danièle Thompson
Genre: Drama , biografisch
Land: Frankrijk
Speelduur: 117 min

Entree: €12,50
Locatie: Oosterhouts Filmcafé

Media

Kijkwijzer

Meekijken gewenst tot 6 jaar Geweld Grof taalgebruik