Nieuwsbrieven archief

Evenementen bij het Oosterhouts Filmcafé vrij 23 juni en za 24 juni

Hierbij ontvangt u een toelichting op onze evenementen van aankomend weekend en een korte aankondiging van onze plannen voor juli en augustus.
Reserveren van kaarten is mogelijk op: reserveren@oosterhoutsfilmcafé, telefonisch via 0162 - 722820 of kom even langs op Heuvel 27. Vanaf dinsdagochtend 11.00 uur zijn we dagelijks geopend.

Vrijdagavond staat Topsport bij ons centraal. In de boeiende documentaire 0,03 seconde zien we welke keuzes topsporters moeten maken en wat het effect daarvan is op hun lichaam en geest.
U wordt ontvangen met koffie en thee en in ons café zijn Oosterhoutse ondernemers aanwezig die affiniteit hebben met het zwemmen en topsport.
In de pauze serveren we Healthy food en na afloop van de film zal Bart van Wanrooij zijn ervaringen met u delen uit de tijd dat hij op topniveau schaatste en over zijn huidige werk bij Mijnlabtest.nl. Aldaar stelt hij diagnostiek beschikbaar zoals DNA onderzoek en bloedonderzoek teneinde verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor je gezondheid.

Op zaterdag 24 juni om 11.00 uur en 15.00 uur preview van De verschrikkelijke Ikke 3.
Gru, Lucy, hun schattige dochters en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur!
Wij draaien deze kinderfilm de hele maand juli!

Evenementen juli/augustus
- zondag 16 juli om 14.30 uur en 16.00 uur première Tijdloos. Een filmisch portret van Piet Hohman. Verkoop start zaterdag 24 juni.
- zaterdag 22 juli Caraïbisch evenement met de film Dubbelspel.
- elke zaterdagavond in augustus buitenfilm op ons terras.