Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 30 mrt-woe 5 april

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de nieuwe speelweek.

We starten april met de preview van de nieuwe Smurfen film: De Smurfen en het verloren dorp. Twee vertoningen op zaterdag! U kunt kiezen voor 14.00 uur of 16.15 uur. De hele maand staat in het teken van de Smurfen, ze hebben inmiddels hun intrek genomen in de foyer. We hebben een kleurwedstrijd en bij een kinderfilmticket van de Smurfen krijgen de kinderen een gratis Smurfenijsje bij IJssalon Via Via op de Markt.

De nieuwe film Loving start op zondag 2 april. Deze ochtend kunt u de film combineren met een ontbijt of een lunch. Graag reserveren op 0162-722820 of kom even langs op Heuvel 27 en drink meteen een verse munt thee in de zon op ons terras.

Een fijne week gewenst namens het team,

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 30 maart t/m woensdag 5 april

John Wick 2
vrijdag 31 maart 20.15 uur
zaterdag 1 april 20.15 uur (laatste vertoning)

In dit spectaculaire vervolg op de hit uit 2014 moet de legendarische sluipmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.
122 min

Fifty shades darker
donderdag 30 maart 20.15 uur
vrijdag 31 maart 10.30 uur en 15.00 uur
zondag 2 april 20.15 uur
dinsdag 4 april 20.15 uur (laatste vertoning)

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.
118 min

Loving
zondag 2 april 11.00 uur (Combinatie met ontbijt/lunch mogelijk.)
dinsdag 4 april 15.00 uur
woensdag 5 april 10.30 uur en 20.15 uur

Loving vertelt het waargebeurde verhaal over de moed en vastberadenheid van Richard en Mildred Loving, een blanke man en een Afro-Amerikaanse vrouw uit de staat Virginia die verliefd werden en in 1958 trouwden. Na hun huwelijk heeft het echtpaar maar liefst negen jaar lang moeten vechten voor het recht om samen als een familie in hun geboortestad te mogen wonen. Hun rechtszaak, Loving v. Virginia, werd helemaal tot aan het Amerikaanse Hooggerechtshof uitgevochten. Hiermee werd dit waargebeurde liefdesverhaal over de hele wereld een bron van inspiratie.
123 min

Toen mijn vader een struik werd
zondag 2 april 15.00 uur

De tienjarige Toda (Celeste Holsheimer) woont in een bakkerij met haar vader (Teun Kuilboer), de beste taartenbakker van het land. Op een dag verandert alles: Toda’s vader wordt onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder (Noortje Herlaar), die in het buurland woont en waar het veilig is. En dus begint Toda aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet en in absurde situaties terecht komt. Toda is een meisje dat niet snel opgeeft, maar zal ze haar moeder ook vinden?
90 min

De smurfen en het verloren dorp
zaterdag 1 april 14.00 uur en 16.15 uur
woensdag 5 april 15.00 uur

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!
90 min


Verwachte film:

April
Mein blind date mit dem leben
Gold
A Cure for welness
Hidden figures

Mei
Het Verlangen

Events
zondag 9 en 23 april Lazy Sunday Jesus Christ superstar
vrijdag 21 en zaterdag 22 april film Gold met Bourgogne Kruis bier op de tap en Bourgogne Kruis kaas
zondag 30 april FilmOntbijt/Lunch Their Finest