Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 23 mrt-woe 29 mrt

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de nieuwe speelweek.

Drie nieuwe filmtitels deze week. We starten op donderdag met de actiefilm John Wick 2. Vrijdag- en zaterdagavond staat de passie centraal in Fifty shades darker. In het kader van de boekenweek draaien we Publieke Werken. Deze film won De Parel 2016 voor de beste boekverfilming van 2016.

Zondagochtend draaien we nog een laatste keer The West Side Story als de Lazy Sunday movie. Met het koffie/thee arrangement inbegrepen in de ticketprijs.

Een fijne week gewenst namens het team,

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 23 maart t/m woensdag 29 maart

John Wick 2
donderdag 23 maart 20.15 uur
vrijdag 24 maart 15.00 uur
zondag 26 maart 20.15 uur

In dit spectaculaire vervolg op de hit uit 2014 moet de legendarische sluipmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.
122 min

Fifty shades darker
vrijdag 24 maart 20.15 uur
zaterdag 25 maart 20.15 uur
woensdag 29 maart 20.15 uur

amie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.
118 min

Publieke werken
vrijdag 24 maart 10.30 uur
dinsdag 28 maart 15.00 uur en 20.15 uur
woensdag 29 maart 10.30 uur

1888. Een vioolbouwer, Vedder, moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn neef Anijs, apotheker te Hoogeveen heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg, voor zichzelf, maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen – of is het hoogmoed? – beramen de twee een plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen.
115 min

The West Side story (Lazy Sunday)
zondag 26 maart 11.00 uur

In New York nemen de rivaliserende straatbendes Jets en Sharks het tegen elkaar op. Tijdens de strijd worden de Jets-leider en het zusje van de Sharks-leider, Maria verliefd op elkaar. Kan hun liefde standhouden tussen alle spanningen en bedreigingen?
152 min

Toen mijn vader een struik werd
zaterdag 25 maart 15.00 uur
zondag 26 maart 15.00 uur
woensdag 29 maart 15.00 uur

De tienjarige Toda (Celeste Holsheimer) woont in een bakkerij met haar vader (Teun Kuilboer), de beste taartenbakker van het land. Op een dag verandert alles: Toda’s vader wordt onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder (Noortje Herlaar), die in het buurland woont en waar het veilig is. En dus begint Toda aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet en in absurde situaties terecht komt. Toda is een meisje dat niet snel opgeeft, maar zal ze haar moeder ook vinden?
90 min


Verwachte film:

April
Mein blind date mit dem leben
Gold
A Cure for welness
Jesus Christ superstar

Events
zaterdag 1 april De smurfen en het verloren dorp - preview
zondag 2 april FilmOntbijt/Lunch Loving
zondag 9 april Lazy Sunday Jesus Christ superstar