Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 23 feb-woe 1 mrt

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de nieuwe speelweek.

Donderdag en vrijdag zijn we de hele dag geopend en kunt u nog een film komen kijken of koffie komen drinken met zo'n heerlijk Oosterhoutertje. Van zaterdag tot en met dinsdag zijn we vanwege de carnaval gesloten.

Vanaf woensdag zijn we weer open. Voor de kinderen draaien we tijdens de rest van de schoolvakantie elke middag om 15.00 uur een film. Genoeg keus: Mees Kees langs de lijn, Ballerina en Storm: letters van vuur.

Fijne carnaval gewenst namens het team!

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 23 februari t/m woensdag 1 maart

Onze jongens
donderdag 23 februari 20.15 uur
woensdag 1 maart 20.15 uur (laatste vertoning)

In de nieuwe bioscoopfilm Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Wanneer hij na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar niet veel moois. Zijn ex-vrouw wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt ontdekken. Niet zozeer het klusvermogen, maar de gespierde lichamen zijn een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met drie andere collega’s gooien Jorrit en Bas het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrièremove?
112 min

Toni Erdman
vrijdag 24 februari 10.30 uur (laatste vertoning)

Ines is een zakenvrouw van een groot Duits bedrijf, gevestigd in Boekarest. Als haar vader onverwachts voor de deur staat, verbergt ze haar ergernis niet. In Ines’ perfect geordende leven heerst niet de minste wanorde, maar als haar vader vraagt of ze gelukkig is, blijft ze het antwoord schuldig en wordt dat het begin van een grote omwenteling. Deze hinderlijke vader waar ze zich voor schaamt, zal er alles aan doen om haar leven opnieuw zin te geven door een personage te verzinnen: de grappige Toni Erdmann.
162 min

Allied
vrijdag 24 februari 15.00 uur en 20.15 uur
woensdag 1 maart 10.30 uur

Allied is het verhaal over Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog. Allied is geregisseerd door Robert Zemeckis (Cast Away, The Walk). Verder met o.a. Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris en Raffey Cassidy.
124 min

Mees Kees langs de lijn
woensdag 1 maart 15.00 uur

In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Meester Kees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!
79 min


Verwachte film:

Maart
Brimstone
Manchester by the sea
Moonlight
Demain tout commence
Fifty Shades darker
John Wick 2

Events
zondag 12 maart en 26 maart Lazy Sunday- West side story
woensdag 15 maart Ladies night - Het Verlangen
vrijdag 17 maart Men's event - De Autovakmannen
zondag 19 maart FilmOntbijt/Lunch - Alberta
woensdag 22 maart Kids première party - Toen mijn vader een struik werd