Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 29 dec-woe 4 jan

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de komende speelweek.

Op donderdag- en vrijdagmiddag om 15.00 uur draaien we vanwege de kerstvakantie een extra kinderfilm, te weten Trolls.

In de avond vertonen we de actie-thriller Jack Reacher, never go back.

Vervolgens zijn we in verband met de jaarwisseling van zaterdag 31 december tot en met maandag 2 januari gesloten.

We starten het nieuwe jaar muzikaal met de documentaire over de Beatles.

Een hele gezellige jaarwisseling gewenst en graag tot ziens in 2017 in het Filmcafé!

Hartelijke groet namens het team,

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 29 december t/m woensdag 4 januari

Jack Reacher, never go back

donderdag 29 december 20.15 uur
vrijdag 30 december 20.15 uur (laatste vertoning)

Jack Reacher (Cruise) vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner (Smulders). De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan. Schijnbaar was hier ook een kind bij betrokken. Reacher gaat op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI, de politie en een zooitje criminelen hem weten te achterhalen.
118 min

Wild Oats

vrijdag 30 december 10.30 uur
woensdag 4 januari 20.15 uur (laatste vertoning)

Bekijk de trailer op YouTube

Het leven van de gepensioneerde Eva (Shirley MacLaine) staat compleet op zijn kop wanneer ze van de Sociale Dienst door een computerfout $ 5.000.000 krijgt uitgekeerd in plaats van $ 50.000. De weduwe blijft niet met al dat geld achter de geraniums zitten, maar besluit om met haar beste vriendin (Jessica Lange) het avontuur op te zoeken! Eva neemt al het geld tegelijk op en samen reizen ze af naar de zonnige Canarische eilanden. De twee beleven er de tijd van hun leven, maar moeten ondertussen wel uit handen zien te blijven van de autoriteiten. En dat blijkt nog niet zo makkelijk
91 min

The Beatles: eight days a week

dinsdag 3 januari 15.00 uur en 20.15 uur

Bekijk de trailer op YouTube

Trolls

donderdag 29 december 15.00 uur
vrijdag 30 december 15.00 uur

Bekijk de trailer op YouTube

Van de makers van Shrek komt de leukste, grappigste en brutaalste animatiefilm van het jaar: Dreamworks’ Trolls. Ontdek het verhaal van de altijd blije trollen, die alleen maar willen zingen, en de grappige maar altijd humeurige Bergens, die alleen gelukkig zijn wanneer hun buikjes zijn gevuld met trollen. Met officiële muziek van Justin Timberlake en mash-ups van liedjes van andere populaire artiesten. Singer-songwriters Sharon Doorson en Waylon nemen de hoofdrollen voor hun rekening in de Nederlandstalige versie van Trolls. Beiden maken met deze nieuwe film hun inspreekdebuut. Sharon Doorson leent haar stem aan de altijd vrolijke maar ook een beetje naïeve trol Poppy. Als ze geconfronteerd wordt met haar grootste uitdaging ooit, ontdekt ze dat ze dit probleem niet kan oplossen met een liedje, een dansje en een knuffel.
92 min

Meester Spion

woensdag 4 januari 15.00 uur

De makers van Mees Kees en Dummie de Mummie komen met de nieuwe spannende familiefilm MeesterSpion. MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die, samen met zijn ouders en zusje, naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur.
77 min


Verwachte film:

Januari
The accountant
Nocturnal animals
Down to Earth
Layla M
Een echte Vermeer

Events
Zondag 15 januari FilmOntbijt-Lunch La La Land
Donderdag 19 januari (uitverkocht) én vrijdag 27 januari Ladies Night Soof 2- Hollandse kost