Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 15 dec-woe 21 dec

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de komende speelweek.

De week wordt geopend door niemand minder dan Tom Cruise in de actie-thriller Jack Reacher, never go back.

Kiest u voor iets rustigers dit weekend, schuif dan zondag aan bij het ontbijt of de lunch in combinatie met de film Wild Oats.

Voor de kinderen draait vanaf woensdag Meester Spion. Een familiefilm die onlangs de gouden status verwierf met 100.000 bezoekers.

Op dinsdag en woensdag draaien we de Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar Perfetti Sconosciuti met een Italiaanse sterrencast en ruim 2,5 miljoen bezoekers.

Voor ieder weer wat wils dus deze week.

Tot ziens in het Filmcafé!

Hartelijke groet namens het team,

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 15 december t/m woensdag 21 december

Jack Reacher, never go back

donderdag 15 december 20.15 uur
vrijdag 15 december 20.15 uur

Jack Reacher (Cruise) vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner (Smulders). De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan. Schijnbaar was hier ook een kind bij betrokken. Reacher gaat op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI, de politie en een zooitje criminelen hem weten te achterhalen.
118 min

Hartenstrijd

vrijdag 16 december 15.00 uur
zaterdag 17 december 20.15 uur
zondag 18 december 20.15 uur (laatste vertoning)

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.
93 min

Keeping up with the Joneses

vrijdag 16 december 10.30 uur (laatste vertoning)

Een doodnormaal stel (Zach Galifianakis en Isla Fisher) uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en verfijnde familie Jones (Jon Hamm en Gal Gadot). Maar als ze ontdekken dat Mr. en Mrs. Jones geheime agenten zijn, hebben ze liever een verre vriend dan een goede buur.
101 min

Perfetti Sconosciuti

dinsdag 20 december 15.00 uur
woensdag 21 december 10.30 uur en 20.15 uur


Eva en Rocco, een getrouwd stel van rond de veertig met een pubererende dochter, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje, dat vol spanning uitkijkt naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Maar hij arriveert alleen: ze was niet lekker.
Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?
Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner...
97 min

Hart Beat

zaterdag 17 december 15.00 uur
zondag 18 december 15.00 uur (laatste vertoning)

Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.
90 min

Meester Spion

woensdag 21 december 15.00 uur

De makers van Mees Kees en Dummie de Mummie komen met de nieuwe spannende familiefilm MeesterSpion. MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die, samen met zijn ouders en zusje, naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur.
77 min


Verwachte film:

December
The Beatles, eight days a week
Trolls

Januari
The accountant
Nocturnal animals
Down to Earth
Layla M
Een echte Vermeer

Events
Maandag 26 december 15.00 uur Surprise Kerstfilm
Zondag 15 januari FilmOntbijt-Lunch La La Land
Donderdag 19 januari (uitverkocht) én vrijdag 27 januari Ladies Night Soof 2- Hollandse kost