Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 1 dec-woe 7 dec

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de komende speelweek.

De decembermaand start met twee nieuwe filmtitels: Keeping up with the Joneses en Hell or high water. Onze maandfolder van december met een overzicht van alle films en specials ligt voor u klaar op de Heuvel.

We starten in december met de verkoop van het familieticket. Naar de film met twee volwassenen en twee kinderen (onder 16 jaar) voor € 29,50.

Sinds kort kunt u ook kiezen voor een kop koffie en het gebak van de dag voor € 3,95. In de periode dat de weekmarkt op zaterdag op de Heuvel staat, van 10 december tot en met 14 januari, kunt u al vanaf 10.00 uur gebuik maken van deze aanbieding.

Onderaan de agenda vindt u al de eerste filmtitels voor het nieuwe jaar. We hebben veel om naar uit te kijken!

Een mooie week gewenst.

Hartelijke groet namens het Filmcafé team,

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 1 december t/m woensdag 7 december

Keeping up with the Joneses

donderdag 1 december 20.15 uur
vrijdag 2 december 20.15 uur
woensdag 7 december 10.30 uur

Een doodnormaal stel (Zach Galifianakis en Isla Fisher) uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en verfijnde familie Jones (Jon Hamm en Gal Gadot). Maar als ze ontdekken dat Mr. en Mrs. Jones geheime agenten zijn, hebben ze liever een verre vriend dan een goede buur.
101 min

Inferno

vrijdag 2 december 15.00 uur
zaterdag 3 december 20.15 uur
zondag 4 december 20.15 uur
woensdag 7 december 20.15 uur (laatste vertoning)

In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.
122 min

Hell or high water

vrijdag 2 december 10.30 uur
dinsdag 6 december 15.00 uur en 20.15 uur

Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus (Jeff Bridges) zich in de zaak vastbijt.
102 min

Peter en de draak

woensdag 7 december 15.00 uur


Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen.
103 min

De club van Sinterklaas & Geblaf op de pakjesboot

zondag 4 december 15.00 uur

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?
67 min

Trippel Trappel, dierensinterklaas

zaterdag 3 december 15.00 uur

In deze avontuurlijke en ontroerende (animatie) familiefilm willen de huisdieren ook Sinterklaas vieren. Waarom krijgen zij eigenlijk geen cadeaus op pakjesavond, zij zijn toch ook altijd braaf? Onder leiding van de stoere Fretje maken ze hun eigen verlanglijstjes. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje samen met zijn vrienden de komische Takkie en de verlegen Kari, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Het wordt een spannende tocht langs grote en kleine gevaren. Eenmaal op de boot aangekomen lijkt hun plan zelfs bijna te mislukken door de hebberige en manipulatieve Rat. De dieren stellen alles in het werk om met hulp van Sinterklaas terug te komen met cadeaus en zo eindelijk een keer Dierensinterklaas te kunnen vieren.
65 min


Verwachte film:

December
Hartenstrijd
Jack Reacher, never go back
The Beatles, eight days a week
Perfetti Sconosciuti

Januari
The accountant
Nocturnal animals
Down to Earth
Layla M
Een echte Vermeer

Events
Zaterdag 10 december 19.00 uur BFF avond met de film Hartbeat
Zondag 18 december FilmOntbijt-Lunch Wild Oats (Met in de hoofdrol Shirley Mac Laine)
Zondag 15 januari FilmOntbijt-Lunch La la land
Donderdag 19 januari Ladies Night Soof 2