Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 3 nov-woe 9 nov

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de komende speelweek.

Donderdagavond openen wij de speelweek met de ladies night. Naast de heerlijke film Bridget Jones's baby zullen de ladies verwend worden binnen het thema 'Tea time.'

Tijdens ons openingsweekend in oktober, draaiden wij een preview van de film Florence Foster Jenkins met Meryl Streep en Hugh Grant. Mocht u toen niet in de gelegenheid zijn geweest om te komen, dan kunt u de komende twee weken de film komen bekijken.

Op dinsdagavond de eerste vertoning van de film Riphagen met in de hoofdrol een overtuigende Jeroen van Koningsbrugge. Regisseur Pieter Kuijpers stopt hierna met regisseren en sluit zijn carrière met deze film over een opportunistische Hollander in oorlogstijd op bijzondere wijze af.

Vanaf deze week kunt u bij de kassa onze Filmcafépas kopen! Deze pas geeft gedurende één jaar ongelimiteerd recht op € 2,00 korting op de reguliere ticketprijs. De pas is persoonsgebonden en kost € 25,00. Voor alle voorwaarden en extra's die bij de Filmcafépas horen, verwijs ik u graag naar de aanwezige collega's op de Heuvel.

Hartelijke groet namens het Filmcafé team,

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 3 november t/m woensdag 9 november

Sully

vrijdag 4 november 20.15 uur
zaterdag 5 november 20.15 uur

Op 15 januari 2009 was de wereld getuige van een noodlanding op de Hudson-rivier in New York toen piloot Chesley Sully Sullenberger (Tom Hanks) zijn defecte vliegtuig op het ijskoude water wist te landen. Hij redt met deze spectaculaire manoeuvre de levens van alle 155 passagiers aan boord. Maar terwijl Sully geroemd wordt door het publiek en de media om zijn buitengewone reddingsactie en vliegprestatie, is er een onderzoek gaande dat zijn reputatie en carrière dreigt te vernietigen.
96 min

Bridget Jones 's baby

donderdag 3 november -Ladies night, tea time- inloop: 19.00 uur, film: 20.15 uur
zondag 6 november 20.15 uur
woensdag 9 november 10.30 uur (laatste vertoning)

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is.
123 min

Florence Foster Jenkins

vrijdag 4 november 10.30 uur
dinsdag 8 november 15.00 uur
woensdag 9 november 20.15 uur

Florence Foster Jenkins vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige legendarische New Yorkse erfgename en socialite die er alles aan deed om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen. De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, een aristocratische Engelse acteur, was vastbesloten om zijn geliefde Florence tegen de waarheid te beschermen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan.
110 min

Riphagen

dinsdag 8 november 20.15 uur

De beruchte Amsterdamse crimineel Andries ‘Al Capone’ Riphagen werkt tijdens de Tweede Wereldoorlog fanatiek samen met de Duitsers. Riphagen wordt onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers en waant zich hierbij onaantastbaar. Maar als hij een belangrijke verzetsgroep verraadt, opent de jonge politieagent en verzetsstrijder Jan van Liempd de jacht op hem.
130 min

Huisdiergeheimen

zaterdag 5 november 15.00 uur
zondag 6 november 15.00 uur
woensdag 9 november 15.00 uur


Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets (Huisdierengeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.
91 min, NL gesproken


Verwachte film:

November
The Infiltrator
Inferno
The Magnificent Seven
De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot

December
Jack Reacher, never go back
The Beatles, eight days a week

Events
Donderdag 3 november Ladies night: Bridget Jones's baby- tea time
Zondag 20 november FilmOntbijt Hartenstrijd (Ontbijt 10.00 uur uitverkocht. Losse filmtickets voor 11.00 uur nog beschikbaar of ontbijt na afloop van de film.)
Zaterdag 10 december 19.00 uur BFF avond met de film Hartbeat
Zondag 18 december FilmOntbijt Wild Oats (Met in de hoofdrol Shirley Mac Laine)